Днів
Годин
Хвилин
Секунд

Міжнародна спеціалізована виставка обладнання, технологій та інгредієнтів для фармацевтичної промисловості
Березень 2023 • Україна, Київ, МВЦ, Броварський проспект, 15

Тютюновий гігант Philip Morris закликає відмовлятися від шкідливих звичок!

news
 
Неймовірно, але факт!
Тютюновий гігант Philip Morris закликає відмовлятися від шкідливих звичок і різко перемикає увагу з куріння на здоров'я органів дихання!
На підтвердження цього кейсу він викуповує одну з провідних компаній з виробництва інгаляційних препаратів Vectura за $ 1, 5 мільярда. Примітно, що про покупку Vectura було оголошено практично відразу ж після поглинання датського контрактного виробника Fertin Pharma. Але найцікавіше те, що угода з Philip Morris була підписана після того, як Vectura 31 травня вже прийняла пропозицію інвестиційної компанії Carlyle Group вартістю $ 1, 36 мільярда, яка, судячи з усього, тепер «поза грою». Базована у Великобританії компанія Vectura свого часу подолала серйозну кризу і була реорганізована в вузькоспеціалізоване контрактне фармацевтичне підприємство, що випускає засоби для лікування респіраторних патологій. Цікавість до Vectura свого часу проявляли Novartis, а також GlaxoSmithKline, що розглядала операцію викупу приблизно за $ 1,7 мільярда.


https://endpts.com/kicking-the-habit-philip-morris-forges-1-5b-deal-to-acquire-vectura-in-race-to-build-a-top-inhaled-drug-company/?fbclid=IwAR0ALZo7gjqq-treG52x8YNmR7NsM0Jh_oojyaNRhRzqE0GkAOt0kKjFBTE