Днів
Годин
Хвилин
Секунд

Міжнародна спеціалізована виставка обладнання, технологій та інгредієнтів для фармацевтичної промисловості
Березень 2023 • Україна, Київ, МВЦ, Броварський проспект, 15

СВС-АРТА учасник PHARMTech & Ingredients Україна

news
 
СВС-АРТА учасник PHARMTech & Ingredients Україна
ТОВ «СВС-АРТА» - є розробником і виробником модульних і стаціонарних чистих приміщень в Україні, яка отримала безліч національних нагород у сфері інжинірингу чистих приміщень. Команда з інженерів, техніків, менеджерів проєктів, це - високопрофесійна спеціалізована організація, яка багато років разом працює над великою кількістю складних проєктів.
Основна увага у СВС-АРТА приділяється проєктуванню та будівництву «під ключ» чистих приміщень і лабораторій для фармацевтичної, медичної, біологічної промисловості та інших суміжних галузей. Встановлюється обладнання та системи для різноманітного застосування, включаючи асептичні виробництва, виготовлення та пакування медичних препаратів, лабораторії, а також чисті приміщення для ін'єкційних фармацевтичних розчинів.
Різноплановий штат, що складається з дизайнерів, інженерів, технічних фахівців і допоміжного персоналу, надає клієнтам технічну експертизу і підтримку, яку вони очікують від компанії. Багаторічний досвід компанії СВС-АРТА дозволяє сьогодні в постійно мінливих високотехнологічних галузях розробляти, створювати й застосовувати найпередовіші та економічні рішення. Мета - надати кожному клієнту систему чистих приміщень, яка найкращим чином відповідає їхнім потребам і застосуванню, будь-то, велике модульне чисте приміщення або повномасштабне підприємство, побудоване під ключ, що складається з декількох чистих приміщень, лабораторій і допоміжних приміщень. СВС-АРТА гарантує підтримку належного рівня чистоти в спецприміщеннях, параметрів навколишнього середовища і безпеки при будь-яких умовах експлуатації.
Кожен проєкт супроводжується з допомогою інженерного відділу з повним спектром послуг для успішної його реалізації. Власна проєктно-технічна група пропонує послуги у сфері будівництва чистих приміщень під ключ, включаючи обладнання, електроінсталяцію, підлогове покриття і вентиляцію.


https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=_L4UC4dFepo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3oZXvF_nCLL7tjG0f20sC5FOQET7ms0drWbftodPnO8f_FCZAwjA-Xpgg