Днів
Годин
Хвилин
Секунд

Міжнародна спеціалізована виставка обладнання, технологій та інгредієнтів для фармацевтичної промисловості
Березень 2023 • Україна, Київ, МВЦ, Броварський проспект, 15

Обладнання майбутнього від генерального партнера «Михаил Курако» на Pharmtech & Ingredients Ukraine

news
 
Обладнання майбутнього від генерального партнера «Михаил Курако» на Pharmtech & Ingredients Ukraine
Виробництво фармацевтичних товарів вимагає виняткової надійності, безпеки, чистоти і точності. Починаючи від підготовки сировини, виробництва самого продукту (таблеток, ін'єкцій, мазей, гелів і інших видів медикаментів), до його остаточної упаковки.

При цьому весь процес повинен відповідати безлічі міжнародних стандартів, таких як GMP, FDA тощо, а також різним місцевим стандартам. Успіх проходження валідації і схвалення проекту місцевими офіційними органами також багато в чому залежить від обладнання.

Компанія «Михаил Курако» забезпечує обладнанням, яке не тільки відповідає всім цим критеріям, але також зберігає свою актуальність протягом багатьох років.

Адже ця команда працює з багатьма європейськими країнами в особі компаній зі світовим ім'ям Korsch, LB Bohle, Optima, Belimed, Sarong, Enflex, Waldner, Guk, Seidenader, Mediseal, Tecnal, Netzsch-Vakumix, MG2, Dividella, Krämer, Traxeed, Chargepoint.

Так компанія Korsch займає лідируючу позицію на ринку таблеткових пресів і має 100-річний досвід виробництва. Korsch - це постійні розробки і нововведення в області виробництва таблеток. Таблеткові преси Korsch відповідають не тільки справжньому рівню технічного та інженерного розвитку - вони також є частиною обладнання, орієнтованого на майбутнє.

Створивши в багатьох країнах світу, в тому числі і в Україні, сервісні центри, компанія KORSCH побудувала ефективно функціонуючу сервісну і інформаційну службу, орієнтовану на регіональні і національні особливості.

Детальніше: www.kurako.com